5 razlogov, zakaj uporabiti klasificirano oddajo vaših oglasov

 

Če vse svoje klasificirane oglase oddate ročno, zapravljate dragocen čas in v bistvu denar. Namesto tega lahko za oddajo oglasov uporabite storitev Classified Ad Submission Service (CAS-skrajšano). To ponuja številne koristi in ugodnosti, od racionalizacije postopka do večje možnosti odobritve oglasa. Tu bomo pregledali prvih 5 razlogov, zakaj bi morali uporabljati CAS storitev za oddajo oglasov.

 

1. Uporaba storitve CAS vam prihrani čas!

CAS je eden najbolj učinkovitih načinov za povečanje prometa in ustvarjanje prodaje. V nasprotju s tradicionalnimi spletnimi oglasi se obiskovalci, ki iščejo po klasičnih oglasih, že pojavljajo v miselnosti nakupa, kar pomeni, da imajo večjo verjetnost, da bodo kupili nekaj, kot da ljudje samo brskajo po informacijah.

 

2. Če uporabljate storitev CAS, se bodo vaši oglasi samodejno ponovno oddali

Obstaja več pasti, s katerimi se soočajo mnogi, ki ročno oddajajo oglase. Večina razvrščenih oglasov glede na storitev poteče po roku 30. dni. Ko to obdobje mine, morate ročno obnoviti ali ustvariti nov oglas. Za nekatere to morda ne bo težava, a ko boste prisiljeni ročno obnoviti stotine oglasov, lahko postane res zamudno. Obravnavana oglasov bo zakonita, storitev oddaje oglasov za vso obnovo, ki je potrebna, da se vaši oglasi prikazujejo tako dolgo, kot želite. Če pa ne želite več, da se oglasi prikazujejo jih lahko tudi izklopite.

 

3. CAS vam lahko pomaga ustvariti dragocene povratne povezave do vašega spletnega mesta

Nihče ne pozna čarobne formule za dosego vrhunskih uvrstitev v iskalnikih, vendar se bo večina strinjala, da so povratne povezave eden najpomembnejših dejavnikov. Pravzaprav je dokazano, da sta tako število povratnih povezav kot kakovost spletnih mest prihaja iz dejavnikov, ki močno vplivata na vašo avtoriteto in uvrstitev v spletnih iskalnikih. To dosežete tako, da ustvarite na tone povratnih povezav na visoko prometnem spletnem mestu z oglasi. Te povratne povezave ne bodo ustvarile samo prometa od kupcev, ki kliknejo na povezavo, vendar se bo vaše spletno mesto seveda uvrstilo višje v iskalnikih, kar vam bo omogočilo ogled več obiskovalcev.

 

4. CAS odda oglas, ki se bo prikazoval ljudem, ki kupujejo mentaliteto

Ne glede na vrsto izdelka ali storitve, ki jo ponuja vaše spletno mesto, potrebujete promet, če želite biti uspešni. Obstaja več deset načinov, kako pritegniti promet na vaše spletno mesto, vendar boste videli, da je večina predraga ali ponuja nezaželen promet (junk traffic). Ste že videli tiste oglase trgovskih posrednikov, ki ponujajo 5000 obiskovalcev za 19,99 USD ali EUR? Večina teh storitev vas zasuje z nizkokakovostnim prometom, morda niti ni pravi človeški obiskovalec. Zaradi tega se skoraj 90% kupcev, ki kupijo tovrstni promet v velikem obsegu, ne vrne na drug nakup.

 

5. CAS je visokokakovostna nizkocenovna alternativa oglaševanja s plačilom na klik (PPC)

Številni novi oglaševalci poskusijo srečo z Google Adwords. Njihov program plačila na klik (PPC) je eden izmed najstarejših in najboljših v panogi, ki služi milijonom oglaševalcev po vsem svetu. Medtem ko je njihov promet kvaliteten, pogosto tudi predrag, razen če ste družba z globokimi žepi. Odvisno od ključnih besed in položaja
ki ga ciljate, so lahko cene do 2 ali 3 EUR na klik – zvišajte nekaj sto klikov na dan in je to en drag račun za oglaševanje. CAS ponuja visokokakovosten promet z nizkimi stroški. Če trenutno trošite sto na mesec za Adwords ali druge oglaševalske programe, pomislite na denar, ki ga boste prihranili s prehodom na klasične oglase. Če želite oddati svoj klasificirani oglas na več kot 1000 oglaševalskih mest na mesec, ki je na samodejnem pilotu, kliknite tukaj: KLIK DO VAŠEGA OGLAŠEVANJA.