Najprej lepo pozdravljeni na moji spletni strani.

 

Moje ime je Andrej in sem dokončal srednjo šolo za strojnega tehnika. 20 let sem delal za slovenskega giganta, med tem pa sem se sam učil za grafičnega in video oblikovalca. Moj hobi me je pripeljal do kar nekaj spletnega znanja… Drugače pa sem se srečal z računalnikom še kar zgodaj, pri 15 letih. Se pravi igranje igric na commodore 64 in spectrum zx (gumica he-he), kasneje pa že s svojimi financami do pentium 386…

 

Pred dvema letoma sem pustil redno službo in začel kot podjetnik za spletne storitve preko dveh zelo znanih internetnih strani v mojem mestu, ampak še zmeraj mi je nekaj manjkalo…tisti občutek ko zapuščaš dom in imaš nekaj v malih možganih, da si nekaj pozabil doma, tako sem se počutil.

 

Tako sem zadnje dve leti iskal na internetu zaslužek...ampak resen zaslužek, ne nekaj na hitro in 50:50 možnosti, da ti uspe…porabil sem do 10 ur dnevno za raziskave, se prijavljal na različne strani, jih pregledoval in pregledoval ocene drugih, ki so to že poizkusili. Najbolj moteče je bilo videti bajne zaslužkarje, ki zaslužijo preko spleta milijone, za začetek si pa potreboval okoli 2000 eur ali več, pa še to ni bilo 100% res. Na spletu je zelo veliko prevar in prevarantov zato je potrebno dobro preveriti kam vlagaš svoj denar in čas.

 

Dodaj svoj komentar na moji spletni strani ali na mojem profilu pri WA:
Moj profil

 

Tukaj je začetek vašega posla na spletu:
Resnični zaslužek na internetu

 

OK to je nekaj o meni, vem da je zelo na kratko ampak bom s časoma nadgradil, obljubim.

 

Lep pozdrav vsem obiskovalcem.