Resnični zaslužek na spletu

 

Poskušate najti pravo priložnost za zaslužek na spletu? Resnični zaslužek na internetu?

Če je vaš odgovor DA, boste želeli prebrati to stran, v celoti.

Se bom pa potrudil in pomagal, da vam pokažem kako lahko začnete v naslednjih minutah.

Če ste kot večina ljudi, ki je hotela doseči uspeh na spletu in ste naleteli na zid in se vam koščki sestavljanke ne ujemajo???
To je čisto normalno, temu se reče ¨množična zmeda¨.

To je razlog, zakaj sem tu.

 

Rad bi vam pomagal sortirati stvari in vam pokazati pravilno pot kako začeti spletno poslovanje.

Jaz osebno sem bil vedno razočaran na število prevar in podobnim izdelkom, ki niso OK. V bistvu, bi raje testiral oz. preizkusil nekaj, preden sem primoran plačati za to. Ja, a lahko testiram brezplačno preden se odločim?

Zato so na moji strani samo izdelki / storitve, ki so bodisi popolnoma brezplačni ali za preizkusit, preden boste plačali za uporabo.

Zamislite, da kupujete nov mobi in v poslovalnicah oz. prodajalnah preverite kaj kupujete. Če vam je všeč kupite, če vam ni všeč ne boste sploh več razmišljali o nakupu izdelka. Preprosto.

To je točen razlog, da vam toplo priporočam, da preverite te izdelke, ki vam bodo dali notranji pogled in ki vam omogočajo dotik in občutek kakšni so, preden se odločite nameniti denar za nakup.

Gremo najprej pogledati v stvari spletnega uspeha in kaj TI potrebuješ,da dosežeš uspeh na svetovnem spletu. Najprej pa bi postavil vprašanje…

 

Kaj je najbolj kritična zadeva, ki vam preprečuje uspeh na spletu?

Resno vas sprašujem, kaj vam je do sedaj preprečevalo uspeh na spletu?

Ali je strah ali neuspeh?

Ali vas je strah poskusiti nove stvari?

Kakšen je vaš strah, mislim, da mora biti razlog, da niste do sedaj dosegli uspeha na spletu? Jaz bi zelo rad slišal zakaj mislite, da niste uspeli na spletu. To bi mi veliko pomenilo, da bi lažje pomagal ljudem na tej strani doseči višjo stopnjo.

Morda vaš pomanjkanje uspeha je zgolj zato, ker ste bili izpostavljeni prevaram po prevaram na spletu, in če je tako, je to RES ZANIČ … danes bom vašo hojo popolnoma spreobrnil v smeri etičnih programov na spletu.

V bistvu, če nekdo doseže uspeh na spletu in nekdo ki ga ne, bi lahko zožilo na nekaj stvari … v resnici, samo 3 stvari…

 

Gradnja posla na spletu zahteva le te TRI stvari …

1. Imeli so pomoč

Če ste vsaj malo kot jaz, postanem malo zafustriran ko obtičim in ne znam naprej. Še zmeraj je nekaj hujšega kot obtičati – nimaš koga vprašati za pomoč.

Kje je najboljši prostor za poiskati pomoč?

 

2. Imajo svojo spletno stran

Nimaš spletne strani, ni uspeha. Če poskušate iti na svetovni splet brez svoje spletne strani boste imeli kratek uspeh, ZELO KRATEK.

Vas skrbi, naj vas ne.

Dobra novica, izdelava spletne strani je zelo enostavna. V bistvu ste samo nekaj minut od izdelane svoje strani in že ste na svetovnem spletu. Jup, samo nekaj minut od tega trenutka, …brez, da zapravite cent svojega denarja.

Se spomnite ko sem vam povedal o stvareh, ki so brezplačne za preizkusit in brezplačne za uporabo, isto je s spletnimi strani.

 

3. Učijo vas redno in prakticirajo pravilno

Na žalost brez učenja ni nič. Ko sem bil star 4 leta sem se z vestno pomočjo staršev naučil voziti kolo. Dejstvo je, da sta poenostavila postopek z uvedbo dodatnih ¨izobraževanj¨, pomožna kolesa, kasneje pa držanje za sedež.

Ta podpora in usmerjanje mi je pomagalo:

– z usposabljanjem

– s samostojno motivacijo

– več veš, več se naučiš, bolj ti je naravno

 

Zamislite si o perspektivi skokov. Ali Peter Prevc razmišlja o avtomehaniki ko skoči? NE. On je že tolikokrat skočil in razmišljal o skoku, da mu je to čisto naravno.

To je tisto, kar se bo zgodilo, če vas trenirajo, ampak pravilno trenirajo.

 

Gremo naprej z 0€

Verjetno tukaj vidite skupno temo.

1. Všeč mi je zamisel o štartanju podjetništva

2. Verjamem, da za uspeh potrebujem pomoč, svojo spletno stran in usposabljanje

To dobite ko se prijavite za pičlih 0€:

osebna pomoč in podpora

– pomoč v skupini 10.000-tih uporabnikov
– podpora v živo ( v obliki klepeta)
– tekoče aktualne razprave

2 brezplačne spletne strani

– popolnoma funkcionalne ¨Wordpress¨ strani
– pripravljenost za zaslužek na spletu

– usposabljanja v izobilju

– video navodila
– vaje
– razni tečaji
– učilnice

Vse to za pičlih 0€ … brez kreditne kartice. Zdi se noro, ker tudi je noro.

Nikjer ne boste našli tako robustnih treningov in tako velike podpore. Obstaja možnost ¨Premium¨ za razmislek, ker v tej možnosti ponujajo zelo veliko več.

Kliknite na spodnjo slikico in takoj po prijavi dobite podporo in pomoč…