Kako ne nasedati prevarantom na spletu!

Najprej lepo pozdravljen. Ker je to moj prvi blog bom kratek 🙂

Moje izkušnje so mi pokazale, da je najprej potrebno podrobno preveriti v kaj se spuščamo in v kaj vlagamo svoj denar, svoj čas! To je zelo pomembno!

Če upoštevate ta nasvet ste opravili s polovico prevarantov na spletu…

 

OK, kakšen je proces zaslužka na spletu?

Tu lahko najdete maso zmedenosti. Definiranje kako zaslužiti na spletu ni tako enostavna kot se sliši, ker obstaja veliko različnih načinov, tako kot v ¨ofline¨ svetu, se pravi vsakdanjiku.

 

Vprašanje je isto kot Kako zaslužiti denar?

1. korak (TEMELJ): Fundacija za “Online¨ uspeh – Spletna stran
Enostavno, potrebujete svojo spletno stran, če hočete biti uspešni. Spletna stranje kot temelj za hišo.

 

2. korak (VSEBINE): Zgraditi vsebino svoje hiše.
OK, imate svojo spletno stran, kaj sedaj? Torej sledi vsebina spletne strani. Vaša vsebino bo predpostavka za dober posel in promet (s pomočjo SEO – (Search Engine Optimization – Optimizacija spletne strani). Vsebina je lahko v kakeršnokoli obliki (video, tekst, …). Kvalitetna vsebina in kupci bodo prišli.

 

3. korak (PROMET): Prenos Vaš fundacije na prometno ulico (Traffic)
Imate urejeno spletno stran, sedaj potrebujete ¨OČI¨ na vaši spletni strani, se pravi spletni promet.

Pisanje vsebine
Ustvarjanje videov
Rangiranje na Google-u (iz vsebine)
Plačevanje prometa
Nakupovanje oglasov

To so ene izmed možnosti za za vaš promet…Če jih ne razumete vam pri Wealthy Affiliate zelo dobro znajo pomagati (tukaj si lahko ustvarite brezplačen račun)

 

Ne poskušajte to sami!!!

Na spletu je toliko prevarantov, da vam res priporočam, da to res ne delate sami. Na spletu je glede tega kar veliko prevar, gurujev, jastrebov, ki dajejo napačne informacije, izgleda kot divji zahod.

To je razlog za vabilo v moje druženje, prostor, kjer si ljudje vsakodnevno pomagajo, brezplačno. Brez neke zafrkancije, brez kreditne kartice, samo izpolni obrazec in si notri: Wealthy Affiliate.

 

Želim vam lep in uspešen dan še naprej…

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*