Ime: Wealthy Affiliate
Spletna stran: www.WealthyAffiliate.com
Cena: Začetno članstvo 0 € (pridruži se tukaj)
Cena: Premium članstvo, $49 na mesec ali $359 letno (pridruži se tukaj)
Lastnika: Kyle & Carson
Splošna uvrščenost: 98 od 100
Za koga je: Novinec – Strokovnjak

NAMIG: Celoten sistem je v angleškem jeziku, ampak ni problema, kajti obstaja na miški desni gumb in prevedi v slovenščino :). Vsaj jaz sem si tako pomagal za nekatere stvari.


Kaj točno je ¨Wealthy Affiliate¨?

Wealthy Affiliate je zelo dobra platforma, ki ima na enem mestu vse kar potrebuješ za rast in uspeh na svetovnem spletu. Čez 850000 članov je ¨all-inclusive¨ doživetje, kjer dobite vse kar potrebujete za vašo spletno stran od gostovanja na najsodobnejši način, ki ima žez 1000 modulov za usposabljanje in trening.

Če iščete zaslužek preko spleta z mrežo podjetnikov ste več kot dobrodošli. Preko le-teh ljudi, ki jih je več kot 1000 lahko dobite pomoč in podporo, ki je še nisem srečal na spletu. Za enkrat se res počutim kot doma.

Unikatno je pri tej skupnosti, da sta lastnika ¨Wealthy Affiliate¨ dnevno zelo aktivna. Pomagata ljudem pri njihovi kampaniji, da steče v pravo smer. Res unikatno.

 

Zakaj je biti član ¨Wealthy Affiliate¨ smiselno?

Če ste pristali na tej strani, vas sigurno zanima par stvari. Naučiti se kako uspeti v spletnem poslovanju in to tudi doseči. Ta platforma vam dovoljuje točno to, ne glede na vaše prejšnje znanje in izkušnje. Preprosto ko ¨pasulj¨ lahko ustvarite svoj posel preko ¨Wealthy Affiliate¨, kar se mene tiče.

Tu je nekaj pozitivnih stvari, ki jih imajo ljudje v WA najraje:

– Vadba kako začeti (postopek je popolnoma poenostavljen!)
– Video trening, vaje za usposabljanje, učilnice za usposabljanje in tečaji
– Interaktivne učilnice
– V živo in interaktivna pomoč
– 2 brezplačni in lepo oblikovani spletni strani
– Dostop do strokovnjakov in ljudi ki so že uspeli
– Zelo strogo okolje do nezaželjene vsebine (spam)
Kompleten BREZPLAČEN štart (brez heca)

Na zadnje pa največja pozitiva, ne samo, da dobiš dostop do vsega naštetega zgoraj ampak to je tudi brezplačno. To je edini program v tej industiji ki ima dober razlog za to, …zaljubiš se v izkušnjo pri ¨Wealthy Affiliate¨,če ne lahko prideš nazaj sem in pustiš zelo grd komentar.

 

Kdo stoji za ¨Wealthy Affiliate¨?

¨Wealthy Affiliate¨ skrbi za vse ravni v podjetniškem marketingu, od novopečenega člana pa do strokovnjakov, ki že imajo spletni posel in hočejo nadgraditi le-to. Ko vstopite v območje članov boste hitro in enostavno zatopljeni v dejavnosti te skupnosti…

Torej z eno besedo, VSI. Se pravi, vse stopnje strokovnega znanja in izkušenj, brez omejitev starosti in v katerokoli državi. Prav tako deluje na pametnih telefonih, kjerkoli imate povezavo z internetom, lahko gradite posel, dobite pomoč, podporo z ¨Wealthy Affiliate¨.

 

¨Wealthy Affiliate¨ trening in orodja

Treningi so celoviti in dobro organizirani. Obstajajo treningi za usposabljanje za vse ravni strokovnega znanja in izkušenj, vključno z usposabljanjem za najbolj napredno trženje. Usposabljanje je na voljo v različnih oblikah:

– v živo tedenski trening za usposabljanje
– vprašanja in odgovori periodično
– organizirane učilnice glede specifične teme
– interaktivne razprave
– video vaje za usposabljanje
– naloge glede tečajev

Zgleda veliko, a ne? Ker je veliko. Obstaja veliko močnih treningov in modulov v ¨Wealthy Affiliate¨, v bistvu vsaka učilnica razkriva drugačen poslovni spletni modul, ki ga lahko koristiš za zaslužek.

To je samo nekaj prednosti ko postaneš član ¨Wealthy Affiliate¨. Ko si član dobiš tudi dostop do vseh orodij, ki jih potrbuješ za uspešen posel prek spleta.

Samo nekaj orodij in storitev v ¨Wealthy Affiliate¨:

– iskanje ključnih in konkurenčnih besed
– WordPress Express (s 3. kliki do gradnje spletne strani)
– nizka konkurenca izbiranja ključnih besed
– super tehnološka podpora in neomejeno gostovanje (Premium člani)
– dostop do več kot 2400 predlog za spletno stran
– možnost dodajanja več kot 30000 različnih funkcij

Se pravi, ko si enkrat član ¨Wealthy Affiliate¨ ni več potrebno skrbeti za orodja in podporo, ki je potrebna za delovanje vašega posla. VSE je vključeno in je res “all inclusive” za poslovanje preko spleta.

 

Potrebujemo skupnost, da ustvarimo uspešno zgodbo (dobesedno)

Ste kdaj potrebovali pomoč za neko stvar in končali na Google-u. Točno vem kako se počutite. Ko pride do zaslužka preko spleta in ko poskušaš ustvariti uspešen posel, je lepo ko veš, da lahko dobiš pomoč ko jo potrebuješ in to pravočasno.

To je to, kar dobite v ¨Wealthy Affiliate¨, ki je v živo 24ur/7dni…od skupnosti in podpornega sistema! Je veliko različnih načinov podpore pri ¨Wealthy Affiliate¨…

– Osebna podpora lastnikov
– V živo 24/7/365 preko klepeta
– Interaktivne razprave
– V živo vprašanja in odgovori iz obdobja
– Zasebna podpora 1 na 1 s lasntnikom
– Zaseben dostop do strokovne skupnosti

V glavnem, nikoli se ne boste počutili kot, da ste sami in nikoli ne boste tavali v temi.

Je pa nekaj zelo zanimivo, da lastnika ¨Wealthy Affiliate¨, ki sta ustanovila to podjetje sama pomaga inaktivno sodelujeta pri pomoči in podpori vsem članom…Tukaj sta da POMAGATA LJUDEM. Sicer pa z 10. leti izkušenj imata veliko stvari ki bi jih rada delila z vami, da pospešita vašo pot do uspeha.

Primer mojega vprašanja: moje vprašanje.

 

Kakšno delo se opravlja pri ¨Wealthy Affiliate¨?

Velikokrat ljudje sprašujejo kakšno delo je potrebno opravljati, da lahko zaslužim na spletu z ¨Wealthy Affiliate¨. Obstaja veliko stvari preko katerih lahko zaslužite, v resnici je preko 100 različnih načinov za zaslužek preko ¨Wealthy Affiliate¨. No, bom malo poenostavil kako to deluje.

Najprej diagram procesa:

 

Kako ¨Wealthy Affiliate¨ dela?

Pri prijavi imate dve možnosti. Lahko sledite svoji strasti, kot so nega obraza, nogomet ali tehnična oprema…kar si pač želite. Obstaja na milijone potencialnih smeri med katerimi se sami odločite, … kar poznate, kar obvladate…To bo vaša izhodiščna točka. Začetni tečaji vam bodo pokazali kako lahko svojo strast obrnete v popolni posel na svetovnem spletu. Bi rekel, cool.

Če nimate strasti ali niše, vam lahko izberemo eno za vas, je to potem tudi OK. ¨Wealthy Affiliate¨ ima kampanijo z “vnaprej določeno” temo, ki jo boste lahko gradili za svoj posel. To usposabljanje je popolni sprehod in niso potrebne izkušnje.

Torej se boste naučili kako svojo strast spremeniti v spletni posel. Začne se z nišo in spletno stranjo, konča pa z zaslužkom, ki je lahko karkoli z vaše spletne strani. To je lahko spodbujanje ¨Wealthy Affiliate¨ programov, spletnih oglasov ali kako drugače…

 

Finančni plan pri ¨Wealthy Affiliate¨

¨Wealthy Affiliate¨ ima dva različna članstva:
1. Začetno članstvo, 0€ (tukaj se pridruži)
2. Premium članstvo, 46€ na mesec (tukaj se pridruži)

 

0€ se zdi preveč dobro, da bi bilo res, ampak bi bila ta izjva napačna…da razložim. S prijavo v začetno članstvo, boste dobili takojšno odobritev dostopa do ¨Wealthy Affiliate¨ skupnosti. To vključuje dostop do klepeta v živo preko 500 vadbenih modulov, 3 učilnice, veščine mreženja, komentiranje, 2 brezplačni spletni strani, dostop orodju za ključne besede. In še, in še …

V bistvu vam svetujem, da začnete brezplačno. Raj vidim, da si sami pogledate, preden investirate svoj denar.

Če sem iskren, ne obstajajo druge storitve in platforme v tej industriji, ki bi lahko tekmovala z ¨Wealthy Affiliate¨ brezplačno začetno članstvo.

¨Wealthy Affiliate¨, Premium članstvo. To je res “all inclusive” platforma, če vas vsaj malo interesira spleno poslovanje.

¨Wealthy Affiliate¨, Premium je ustvarjen, da odstrani vse druge stroške, ki jih imate pri vsakodnevnih djavnostih. Nadležna gostovanja pristojbin, orodje za iskanje ključnih besed, spletne strani, plačevanje pomoči in mentorstva, pisalna orodja, domene, dogodki v živo, neumorno iskanje po spletu odgovorov na vaša vprašanja in dostop do PRAVE vadbe…vse t stvari izginejo pri ¨Wealthy Affiliate¨ v skupno majhno ceno.

Ko ste enkrat v Wealthy Affiliate Premium, ne boste več kupovali knjig o gurujih, spletnih prevarah ali plačevali predrage spletne tečaje. Vse kar potrebujete je v WA, celo 1 na 1 pomoč od strokovnjakov, ki so to že doživeli…

Nikoli več vas ne bodo spletno prevarali, če ste v Wealthy Affiliate Premium članstvu, sigurno.

 

Razlike med Začetnim članstvom in Premium članstvom: 

 

 

 

 

Končno mnenje + specijalni BONUS

Pridružite se zečetnemu članstvu za 0€. Brez skrbi lahko pridete nazaj na mojo spletno stran in kritizirate – resno. Ali sem omenil, da je brezplačno?

 

Pridružite in prijavite se na Wealthy Affiliate za pičlih 0€.

 

Kako do svojega bonusa

Po prijavi na začetni brezplačni račun, se vam ponudi bonus, če se odločite v prvih 7. dneh, postanete PREMIUM član. Ko si ustvarite svoj račun pri Wealthy Affiliate, se vam bo osebno javil eden od lastnikov in posredoval še več informacij o Wealthy Affiliate, ter pokazal kako dobiti pomoč in zahtevati dodatni bonus. Isto lahko dobite tudi od mene (username: AndrejNovak)

Verjemite, to bo posebno doživetje in super izkušnja, ker ljudje pri Wealthy Affiliate imajo več kot 12. izkušnje.

Nikoli ne boš vedel, kaj zamujaš, dokler ne stopiš v Wealthy Affiliate 🙂

 

Comments

 1. Jacqueline
  3 aprila, 2017

  Leave a Reply

  Hey there,

  This is a very well put together review on Wealthy Affiliate.

  Just so you know I’m already a member of WA, I’ve just been looking at reviews of Wealthy Affiliate and come across yours and thought I’d leave a comment.

  I’ve been at WA for just over 4 months now. I’ve been online for over 8 years and have been a part of many online training platforms, both free and paid, Wealthy Affiliate is the best I’ve come across.

  I know that may sound a bit overboard but there’s a part where it says above – Trainings are comprehensive and well organized – this is the biggest reason I like WA.

  Most of the other platforms I’ve been on, there’s always been something amiss, either the training is too long, incomplete or doesn’t ‘flow’. At WA the training is ‘no fluff’ and professional with easy tasks to complete – AND there’s an easy transition into the next lesson.

  I can see myself staying at Wealthy Affiliate for many more months and most probably, years, to come.

  All the best with your online endeavors, cheers,

  Jacqueline

  • Andrej Novak
   3 aprila, 2017

   Leave a Reply

   Hi

   First of all, thank you for the encouraging words, everything you wrote, I feel, too. I hope and wish that WA remains true forever.

   Regards
   Andrej

 2. Anthony Manzolillo
  4 aprila, 2017

  Leave a Reply

  Andrew, I just came across your site. I am also a member of the community. Often when people ask me about the wealthy affiliate membership I try to explain it, but I inevitably feel like I am leaving some thing out! Then I read your post and the most obvious explanation was right there… “all inclusive”! That’s the best definition I’ve heard or read so far. Thanks for that, I am “borrowing” it ha. Glad to see you enjoy the membership as well. Unfortunately I have been reading posts that are blasting WA. After reading the negative comments, it is obvious they have never used the site, they either just perused it or read enough about it to make them think they know enough to bash it. Terrible. There is major money or upsells, coaching programs, or anything to suck money from your pocket and you can cancel your membership anytime. I don’t understand the bashing. I can tell you from experience… without it… I would be floundering around still listing to the fake coaching programs and how to get rich quick bs. I now have a well developed plan, know where to get real answers without being solicited, and have developed very nice relationships with other site owners. Gosh that sounds terrible right? lol. Glad to have read your positive post here!

  • Andrej Novak
   4 aprila, 2017

   Leave a Reply

   Hey. first of all, thanks for the compliments. I also tried a lot things, but I got the warmth only in WA.
   I wish you success in the future.

   Thanks again

   Regards
   Andrej

 3. Paul
  13 decembra, 2018

  Leave a Reply

  Dear Andrej,

  To share my own experience with Wealthy Affiliate…

  In 2016 I came across Wealthy Affiliate and when I did my own research I came across great reviews like yours but as you know very well its really hard to find the genuine make money online programs. We need to be careful because all the reviews are not genuine. So I was thinking a lot and also I lost money to scams so I am afraid of joining WA.

  Finally I thought of giving it a final try to my make money online dream…

  I joined Wealthy Affiliate on November 2016. You know what I am from India so I don’t have the free starter membership to check the platform before I pay. I signed up for yearly membership directly.

  To cut the long story short…

  I am still a WA member and I am a full-time blogger since December 2017. This is not possible without WA and its the genuine platform I came across online. I am a Wealthy Affiliate fan.

  Wishing you great Success!

  Paul

  • admin
   13 decembra, 2018

   Leave a Reply

   Hello

   A similar story here, a lot of scams and a lot of time spent for nothing … I’m also glad I met WA platform 🙂

   I Wish you a lot of success too

   Regards
   Andrej

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*